Co se to se mnou děje?

Včera jsem ještě normálně fungovala a dnes se mi vůbec nic nechce. Jen bych tak ležela a odpočívala. A bylo by super mít u toho přítele. Potřebovala bych dlouhé hlazení, mazlení, laskání, končící milováním. To by byl ideální den. A ne dnes sedět v práci. Hormony se mi nějak bouří a potřebuji se milovat.

Dnes je to skvělé. Všechno mi jde snadno a rychle. Ještě by to chtělo nějaký kvalitní, rychlý sex. Ideálně hned, jak přijdu z práce. A myslím, že nebude nutné ani do postele. Bude stačit i koupelna. :-)

Hlavně ať se mě dnes ani nedotýká. Poslední co bych potřebovala, jsou nějaké něžnosti. Rozhodně si dokážu představit lepší program na večer. Mohla bych sednout k počítači a dokončit rozdělaný projekt.

Postel, potřebuji postel. A nejlíp pokud tam můžu být sama. Možná bych uvítala nějaký čaj. A možná tedy i pohlazení, velmi něžné mazlení. Ale hlavně ať od toho nic nečeká a nic po mě nechce.

Beautiful woman in violet dress

Znáte to? Máte taky někdy pocit, že to snad nejste ani Vy?

Jeden den jste vášnivá milenka a druhý den nemáte vůbec chuť na žádné něžnosti?

Ano je to tak. Jsme cyklické a naše cykličnost se projevuje i v naší sexualitě. Naši muži tak žijí se 4 různými ženami. My samy jsme občas zmatené z naší proměnlivosti. Jak se v nás potom mají vyznat naši muži? Žijí s dívkou, plnou síly, chuti, energie. Milují se s vášnivou milenkou. Potkávají se s proměnlivou čarodějkou. A každý měsíc se setkávají i se starou unavenou ženou.

Spokojenost našeho vztahu do značné míry souvisí se spokojeností v naší posteli. Muži potřebují spokojenou partnerku. Pokud neznají její cykličnost a vliv na sexualitu, mohou s tím mít občas menší a občas větší problém. Pro spokojenost vztahu je důležité, aby žena pochopila sama sebe, své potřeby v souvislosti se svým tělem, cykličností a rovněž, aby je znal i muž. Dokážou si pak lépe uvědomit, že v každé fázi žena potřebuje něco jiného. Rozhodně je vždy důležitá oboustranná empatie, porozumění a komunikace.

Připojte se na náš webinář, kde se budeme otevřeně bavit o naší sexualitě a cykličnosti.

Řekneme, co máme a naopak nemáme rády, co kdy preferujeme a potřebujeme. Netradičně krátký a zábavný webinář pro páry i jednotlivce dnes 3.6.2014 ve 21 hod >>> připojte se

 

Dáša Kožinová
www.zenskecykly.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Nerisa napsal:

    Já mám zase ten problém, že můžu a chci skoro pořád. A není s kým. A tak jsem často podrážděná, vzteklá a protivná. Jé to by mě zajímalo co s tím, jak tuhle „energii“ nějak využít…

  2. Jana Czerneková napsal:

    Bude tento webinář na záznamu, prosím? Ráda bych jej viděla, ale nestihnu to..

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.