Co dělat, když ze vztahu vymizí šťáva a vášeň?

Před deseti lety jsem se dostala na úplné dno. Nic se mi nedařilo, vztahy se mi bortily a já litovala let, které jsem ztratila s nevhodnými partnery. Potřebovala jsem odjet a vyčistit si hlavu. Napadla mě jedna šílená věc… a odjela jsem do Indie

Byla jsem zvyklá žít neustále v pohybu. Najednou jsem neměla co dělat, ale měla jsem možnost pořádně přemýšlet nad svým životem. Na povrch mi vyplynuly věci, které jsem v každodenním stresu neviděla.

Byly to návaly lítosti, vzteku, ale také radosti, protože jsem vnitřně cítila, že začínám znova od nuly. Uvědomila jsem si, že i když jsem na dně, mohu se znova odrazit. Tento fakt byl pro mě hnacím motorem.

Po měsíci jsem se vrátila domů. Rozhodnutá změnit svůj život od základů.

Meditace a učení našich předků mi vehnalo novou krev do žil a já byla připravena jednat.

Správný čas mít po boku svou spřízněnou duši

Řekla jsem si, že budu postupovat podle toho, co jsem se v Indii naučila. Vědomě jsem vpustila LÁSKU do svého života a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Seznámila jsem se s mužem, o kterém jsem dřív jen snila.

Náš vztah byl od začátku krásný, ale po několika letech jsem začala cítit, jako by se z něj vypařila šťáva a vášeň, která tam byla na začátku. Nechápala jsem, jak je to možné.

Vždyť mám po boku muže svých snů!

Mám krásný vztah, ale stejně mi v něm něco chybí!

Začala jsem zjišťovat, jak vrátit zpět onu partnerskou harmonii.

Odpověď přišla znenadání

Vrátila jsem se zpět na místo, které mi tehdy pomohlo. A nebyla to Indie, ale mé nitro. Dala jsem si pár dní volno, odjela mimo domov a byla sama se sebou. Vypnula jsem telefon a počítač jsem pro jistotu ani nebrala.

Vstřebávala jsem informace z knih a kurzů, které jsem během několika let absolvovala.

Uvědomila jsem si, jak mi na manželovi záleží. Cítila jsem (a stále cítím) obrovskou vděčnost, že ho mám. Dává mi totiž prostor být sama sebou. Uvědomila jsem si, že aby se nám do vztahu vrátila jiskra, musím začít od malých krůčků.

Jedním z nich bylo přijetí svého muže přesně takového, jaký je.

Když jsem ho takto začala brát, začaly se dít zázraky. Vrátila jsem se tehdy stejná, ale úplně jiná. Postupně jsme vyladili naši partnerskou harmonii a vrátili našemu vztahu šťávu.

Denně si uvědomuji, jak díky našemu vztahu rostu. Můj muž mě podporuje v mých projektech a je šťastný, když mě vidí šťastnou. A naše partnerská harmonie?

Vášeň a šťáva našemu vztahu už nechybí.

A jak to máte doma vy?  Žijete ve šťastném a harmonickém partnerském vztahu? Protože když se vracíte domů, kde se cítíte milovaná a šťastná, začne se vám tato realita odrážet také do dalších aspektů života.

Dala jsem sama sobě závazek, že se budu s ostatními ženami dělit o zkušenosti, které mi na vlastní kůži fungovaly, protože každá si zaslouží být šťastná. Bez ohledu na vnější okolnosti.

Proto jsem napsala svůj druhý e-book s názvem Lexikon partnerské harmonie. Návod, který v něm předkládám, mi pomáhá už několik let udržovat partnerskou harmonii u nás doma.

Cítím se tak denně šťastná a naplněná jak sama se sebou, tak i po boku svého muže.

A vy můžete také!

 

Anna Lukšová

Ukazuji cestu ženám, které chtějí žít dlouhodobě šťastným partnerským životem.

www.annaluksova.cz

www.partnerskaharmonie.cz

autorka e-booků Přestaň už být singleLexikon partnerské harmonie

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. maria napsal:

    DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny ZA ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
    Jmenuji se slečna Maria, byla jsem vdaná za svého manžela po dobu 5 let, kde jsme spolu šťastně žili letos a ne až do doby, kdy odcestoval do Austrálie na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce vidět znovu a znovu s dětmi, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do Austrálie, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a já jsem zůstal jen s maminkou a nebyl jsem léčeni dobře, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, který se oženil, ji neošetřoval dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluju a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na svém počítači, jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílená na internetu paní a to na mě zapůsobilo tak moc, že ​​jsem si to zkusil. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou řekl obrovský díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. jeho e-mailová adresa je opět (drsunnydsolution1@gmail.com)

    JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

    (1) Pokud chcete své ex zpět.

    (2) pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Pokud chcete být povýšeni ve vaší kanceláři.

    (4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

    (10) pokud chcete zastavit rozvod.

    (11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

    (12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

    (13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

    (14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

    (15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

    (16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

    (17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

    (18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, vyléčení Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a léčbu rakoviny,

    ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com), kontaktujte ho okamžitě …. zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985

  2. Helenka napsal:

    My měli taky takové horší období, ale pak jsme našli, co nás spojuje – podnikání. Rádi spolu něco tvoříme a budujeme, a jelikož máme děti už odrostlé, založili jsme si vlastní výrobní firmu. Jsou to sice starosti, ale řešíme je společně a máme společný cíl. Teď jsme třeba kupovali nový šroubový kompresor – https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge – tak jsme hezky zvážili všechny možnosti a překvapivě jsme se téměř okamžitě shodli. Úplně něco jiného, než když kupujeme něco do domu. :D

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  4. cBMShL napsal:

    evolution korea
    090cBMShL{‚.

  5. DuLKAl napsal:

    evolution korea
    585DuLKAl[)‘

  6. Terka napsal:

    Bohužel, toto jsem zažila se svým bývalým manželem. Nakonec to skončilo rozvodem. Můžu vám říct, že ten rozvod pro mě vůbec nebyl příjemný, protože bývalý mě chtěl obrat o všechno, co jsem měla. Naštěstí mi ale pomohl tento advokát a jen díky němu jsem ten rozvod úspěšně ustála. :)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.