Co chceme skutečně sami pro sebe?

Couváte zpět ve svém životě a ohlížíte se do zpětného zrcátka? Hledáte sami sebe, kdo jste, proč jste tady a chcete najít svoje místo tady na zemi? Nebo máte víru sami v sebe? V to co děláte a jedete vpřed s nohou sešlápnutou na pedálu na maximum?

Můžeme být jako kočky, které se ladně a s hravostí pouštějí do výzvy, které jim každý den jejich kočičí život přináší. Také můžeme být kočky, které mají strach ze změny a raději zůstaneme doma u své jistoty. Co kdyby se nám to náhodou povedlo. Co bychom si s tím počali.

Máte ve svém životě nějaký sen, cíl, který byste si rádi splnili? Kamarádka mi položila otázku: Teď mi odpověz, co chceš skutečně sama pro sebe?? Jaké jsou tvé sny a cíle?

A co chci skutečně sama pro sebe? Být v klidu, šťastná sama se sebou, spokojená a dělat práci a věci, které mě baví a naplňují. Mít okolo sebe lidi, kteří budou pozitivní a budou přátelští. Také chci pro sebe stát na vlastních nohou. Ta změna začíná ode mne. Krok do nejistoty musím učinit já. Nikdo jiný ho za mne nemůže udělat. Pokud budu spokojená a šťastná sama se sebou tak bude spokojené a šťastné moje okolí. Budou mi zrcadlit to, jak se cítím.

Máme se řídit svojí energií, svými pocity. Pokud se u toho cítíme dobře tak to dělat máme. Pokud by nám u toho nebylo dobře, tak nemá cenu se v tom babrat a jít dál. Ale zbytečně zůstáváme na místě, kde nás to vysává energeticky a ještě se divíme proč tomu tak je.

Jak mohou přijít věci, které chceme, když jsme energeticky rozhození, frustrovaní, nešťastní a nejdeme v souladu se svojí energií. I kdyby to, co chceme, bylo přímo před námi tak to nemůžeme ve svém rozpoložení zachytit.

Každý jsme jediný a originální. Každému z nás sedne úplně něco jiného. Mě pomáhá návštěva kina, tarot, hudba, tanec. Rozvíjejme to, co umíme a v čem je nám dobře.

Nemusíme dokazovat nic ostatním ale to nejdůležitější je, že nemusíme nic dokazovat sami sobě. Není důležité, co si o nás myslí okolí. Náš názor je nejdůležitější. Bojíme se být sami sebou a řídit se svými instinkty. Nemáme na silu nic tlačit. Pomalými krůčky začneme poznávat sami sebe. Dokud nebudeme mít víru sami v sebe tak to nepůjde.

Myšlenky i negativní pocity k nám patří. Je důležité si tím obdobím projít abychom se měli od čeho odrazit. Ukazují nám, kam máme zaměřit svoji pozornost. Bráníme se novým věcem, které nám nemůžou do života přijít, protože z nich máme strach.

Volba je sešlápnout plyn a udělat krok do neznáma, nebo couvat a dívat se do zpětného zrcátka. Co z toho si vybereme?

Přijměme se. I chyby k nám patří. Učme se z našich chyb a neobviňujme se, když se nám to nepodaří hned a správně tak jak bychom chtěli.

Mějme k sobě víru a dejme se směrem, který cítíme, že je pro nás ten správný.

Buďme šťastní sami se sebou.

Moje velké díky patří kamarádkám, které v životě mám. Bez jejich podpory by tento článek nevznikl. Děkuji holky. Jsem ráda, že Vás ve svém životě mám.

Blogerka

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Hanka napsal:

    Je pravda, že pro mě jsou naše kočky velkou inspirací. Život mají jakoby u … a tak jak se ladně pohybují, tak jím i procházejí. Zrovna jsme těm našim koupili do bytu kočičí strom z https://www.caskrmeni.cz/eshop/kocky/kocici-stromy/ a řeknu vám, to je fakt podívaná, když si na něm spolu hrají.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. SxrMCs napsal:

    evolution casino
    571SxrMCs&(„

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.