Cesta s pravými muži

468x60-01.jpg

Dneska jsem shlédla třetí videoCesty pravého muže a v mém těle se rozlil takový hřejivý pocit krásy. Z toho, jak krásné muže mám kolem sebe . Radost a vděčnost z toho, že jsou tady a já je mohu (a umím) požádat o radu, o pomoc, nebo si s nima užít pořádnej kopec srandy (to oni umí moc dobře :)).

Za poslední měsíc a půl přípravy Cesty pravého muže, natáčení a bytí s touhle smečkou chlapů jsem se i hodně vyčerpala, ale to je jiný příběh. S touhle smečkou chlapů jsem si užila i spoustu krásnýho.

Trošku zavzpomínám….

Vzpomněla jsem si, jak nádherně se o mě a Davida postaral Richard, když jsme se po návratu z intenzivního semináře Davida Deidy v USA vztahově rozsekali a potřebovali pomoc. A znovu mi před pár dny řekl, že je tu pro nás, kdykoliv, když budeme potřebovat podpořit. Ríšo, děkuju!

Vzpomněla jsem si, jak jsme seděli minulý týden se Sidem v kavárně a povídali si o tom, jak by měla správně fungovat naše firma, aby se v ní lidi cítili dobře, bavilo je to a naplňvalo a zároveň tyhle hodnoty vyzařovala do vnějšího světa. Jakou jemnost a citlivost jsem z toho chlapa “jak hora”cítila. Ten zájem o druhého mě až dojímal. Side, děkuju!

Úplně jsem se rozsvítila, když jsem dneska na videu slyšela a viděla mluvit Janka o bohatství, tom vnitřním opravdovém bohatství. Vzpomněla jsem si, jak jsem se s ním před rokem a půl seznámila na jeho semináři Dynamiky bohatství a celý ten den jsem strávila ve velkém „páááááni, tak to je něco, s tímhle se chci naučit pracovat“…a taky naučila, naučila jsem se spolupracovat a oceňovat dary a talenty, ale i to, že mi něco nejde a na něco nemám…jak u sebe, tak u druhých. Janko, děkuju!

Zdeněk mě neustále fascinuje tím, jak si prostě na nic nehraje a jakou to „na nic nehraní si“ má hloubku a sílu. Hloubka je to, co se Zdeňkem začalo více do mého života proudit…začala jsem si hodně uvědomovat věci pod povrchem, víc přemýšlet o podstatě, o smyslu věcí. Tenhle podporující rezavej medvěd se stal taky kotvou pro mého muže Davida, takovým pozitivním vzorem chlapa, kterej mu možná celej život chyběl..po pravdě i mně :)…Zdeňku děkuju!

Došlo mi, že chci, aby takových chlapů bylo kolem mě ještě víc.

I kolem Vás, co tyhle řádky čtete. Jak je to super cítit mužskou sílu, podporu a zároveň citlivost a jemnost. To dává mně, ženě, pocit tolik důležitého bezpečí, ochrany…možnosti spočinout, uvolnit se a přijímat. Nejen dávat a rozdávat se, jako píšu v tohle článku.

Uvědomila jsem si, jak moc je pro mě důležitá rovnováha, spolupráce a růst.

Rovnováha mezi mužským a ženským, mezi dáváním a přijímáním, mezí akcí a relaxem.

Spolupráce mezi muži a ženami, vzájemné se doplňování bez soutěžení, kdo je lepší a kdo to dál dotáhne. Vědomí, že samotní jsme jako kapky vody, kdežto společně tvoříme oceán a ten má sakra sílu…a hloubku :).

Růst. Pokud nerosteme, umíráme, a tak nám všem přeju, abychom pořád šli dál a rostli. Učili se jeden od druhého, ze svého nitra a srdce, ze svých pocitů i ze svých chyb a bolestí.

Na těchto třech kvalitách jsou postaveny oba programy, jak Cesta pravého muže, tak Cesta spokojené ženy, a je jen na Vás, jestli se po těchto cestách vydáte. Je jen na Vás, jestli odvážně vykročíte prozkoumávat oba světy: svůj svět nebo svět toho druhého. Oboje má smysl. Skrze poznávání sebe a skrze poznávání druhých poznáváme sebe.

Hawk

Alice

468x60-01.jpg

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. Ivanka223 napsal:

    Doufám, že se nám letos podaří jet na lyže. Vloni jsme nemohli nikam jet, letos také ne. Na jaře 2022 už chci otestovat nové boty, které jsem si na lyže pořídila. Sjíždět sjezdovky v Itálii a nebo klidně ve Francii. To úplně miluji. Ta svoboda na svahu je cítím v každé zatáčce.

  2. slope game napsal:

    Rovnováha mezi mužským a ženským, mezi dáváním a přijímáním, mezí akcí a relaxem.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.