10 doporučení jak připálit vášeň a zavařit si ve vztahu

Udělejte si malý test!

Jak je na tom váš vztah a zda u vás bydlí ještě Vášeň.
Pokud doporučení je shodné s vaší ložnicí, tak si napište bod.
Celkově můžete získat až 10 bodů.
Na konci testu zjistíte svůj výsledek.

Má vaše ložnice všech 5 P

 

Doporučení 1: Vystavte si rodinné příslušníky nebo expartnery v ložnici

Fotografie je emoce v rámečku. Fotografie členů rodiny nebo kamarádů si vystavte v ložnici, tak aby „dohlíželi na váš milostný život“. Proč byste byli v ložnici jen ve dvou, když tam můžete být se svou tchýní?

 

Doporučení 2: Zřiďte si v ložnici kancelář

Dejte si pracovní stůl do ložnice a vytvořte na něm hromádky z papírů různých velikostí. Můžete zde mít doklady, složenky, nezaplacené účty. Prostě spousty papírů nezřízeně na sobě položené. Čím více, tím lépe!

 

Doporučení 3: Postavte sem rotoped nebo běžící pás

Pokud budete mít v ložnici rotoped nebo běžící pás, určitě to pomůže vaší sexuální výkonnosti a ráno se vzbudíte odpočatí. Rotoped je navíc úžasné místo na odkládání oblečení nebo nevyžehleného prádla.

 

Doporučení 4: Překvapte partnera televizí v ložnici

Nejlepší kruhy pod očima a špatnou náladu získáte zaručeně, když se budete dívat z postele na zprávy nejméně 30 min každý večer před spaním nebo jakmile se probudíte. Velmi vhodný je také horor nebo film, kde se zabíjejí lidé.

 

Doporučení 5: Suvenýry a talismany z minulých vztahů

Kde jinde schovávat dárky a vzpomínky na minulé partnery než v ložnici? Vždy vám připomenou chvíle s bývalým partnerem nebo v čem byl lepší než ten, s kterým sdílíte ložnici teď.  Také je vhodné vystavit si fotografie těchto osob na nočním stolu v pořadí, v jakém jste s nimi chodili.

Na první místo dejte partnera, s kterým teď sdílíte místnost, a ostatní fotografie seřaďte za něj. Nezapomeňte na „bokovky“, tak vytvoříte na stolku několik řad. Může se stát, že na jednom nočním stolku bude pouze jedna fotografie a na stolku partnera dvanáct a více. Ale neřešte to, jste přece v popředí, alespoň vidíte, že si ze všech těch žen vybral vás a máte přehled o situaci…

10 doporučení jak připálit vášeň a zavařit si ve vztahu

 

Doporučení 6: Vystavte zde uschlé nebo uvadlé rostlin

Umístěte do ložnice rostliny, o které se málo staráte. Takové, které jsou uvadlé a uschlé. Vaše ložnice je ideálním místem pro tyto rostliny. Bude to první věc, kterou uvidíte po probuzení a pohled na ně vám krásně nastartuje den!

 

Doporučení 7: Nefunkční a rozbité věci schovejte pod postel

Do prostoru pod postel dejte všechny staré a nefunkční věci, které se vám jinam už nevešly. Je dobré je uschovat, co když se budou hodit. A čím více věcí, tím víc prachu. Ideální.

 

Doporučení 8: Umístěte postel do rohu

Pokud chcete, aby váš partner byl ve vztahu submisivní, tak umístěte postel z jeho strany ke zdi a jeho místo bude tam. Nebude mít noční stolek a vždy bude přelézat přes vás. Tak můžete mít ve vztahu poslední slovo a budete nesmírně žádaná – vždy vás bude muset žádat o svolení s přelezením :-)

 

Doporučení 9: Nevětrejte a neotvírejte okna

Udržujte v místnosti tmu a nevětrejte. Zatuchlá energie vás vždy dobře uspí. Ať žije smrádek, ale teploučko.

 

Doporučení 10: Vymalujte ložnici depresivními barvami

Ideální je černá, černohnědá, černošedá a pokud chcete přece jen něco živějšího, úplně nejlíp se budete cítit v brčálově zelené (s kapkou černé) …

 

Vyhodnocení:

0 – 1 bodů
Blahopřeji!. Ve vašem vztahu to stále jiskří a bydlí u vás Vášeň.

2 – 5 bodů
No, nic moc… dělejte s tím něco. Vášeň už sbalila kufry a chodí k vám jen někdy na návštěvu.

6 – 10 bodů
Vášeň se od vás už odstěhovala. V současné době je v umělém spánku a nejeví známky života. Malá šance na záchranu, vystavte pomalu parte a kopejte pro ní hrob.

 

Aby to v ložnici zase jiskřilo, zvu Vás 16. 3. 2016
na večerní workshop Ložnice aneb jak mít ve vztahu 5 P >>>

Olga BuškováOlga

Olga pomáhá lidem vidět prostor jinýma očima. Ve své práci se zaměřuje hlavně na správné nastavení harmonie v prostoru. Pořádá workshopy a při navrhování interiéru velmi často pomáhá klientům najít barevnost na základě jejich typologie. Na interiéru řešeném pomocí Feng Shui nemusí být na první pohled nic nápadného, co ale bude jiné, je atmosféra neboli jeho energie.

www.olgabu.cz    /    facebook.com/olgabu.cz

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Bořislavka Kukolínová napsal:

    Myslím si, že i třeba takové bydlení a interiér dokáže na takový milostný vztah hodně dobře zahrát. Jen si to představte, máte holobyt a chcete si v něm udělat milostnou scénku, to asi nepůjde, že ?:-) Proto jsme se s manžílkem rozhodli si udělat kompletní rekonstrukci bytu s firmou http://pwinterier.cz a od té doby to opravdu frčí :-) No, však víte jak to myslím.

  2. Hanah napsal:

    Pro nás třeba rekonstrukce bytu byla docela dost velký oheň ve vztahu, až byste se divili :) Ono si u toho člověk vyříká v hádkách docela dost problémů, zasměje se a spoustu dalšího… Pokud by se někdo do něčeho takového také chystal, doporučuji mrknout na stránky https://www.jis.cz , kde určitě nakoupíte vše potřebné…

  3. Ivanka napsal:

    My jsme si to jednou s kolegou z práce rozdali přímo v kanceláři o polední pauza. Chuť byla velká a čekat do večera na pokoj se nám nikomu nechtělo. Ale to byla chyba. Povím vám, že tak špatně odrazující se zvuk jsem dlouho neviděla. Asi týden na to přijeli lidé z https://www.avtg.cz/mereni-akustiky-mistnosti/ kvůli měření akustiky. Podle mě nás šéf slyšel a tak nechal udělat posudek. Ostuda!

  4. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  5. Terka napsal:

    Wow, tak tohle jsou vážně zajímavé tipy. Díky mockrát. Upřímně řečeno, my teď v naší ložnici řešíme jeden takový problém. Nejde ani tak o to, že bychom neměli zájem o sex, jen manželovi to prostě už nejde tak, jako dřív, tak přemýšlím co s tím. Neřešil to někdo z vás také? Mě napadlo, že by mohla pomoct třeba viagra nebo něco takového. Jaký na to máte názor?

  6. wordle napsal:

    Těchto vašich 10 tipů je velmi zajímavých a myslím, že se dají uplatnit v současném životě. Toto je můj osobní názor a věřím, že si to myslí i všichni zde.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.